JOM JANA PENDAPATAN

Halo Telco ingin membuka peluang kepada anda untuk ubah hidup kepada yang lebih baik. Sertai kami untuk cipta pendapatan pasif tanpa had, cipta kerjaya baru sertai program usahawan Halo Telco dan menjadi Rakan Niaga Halo Telco yang mana memberikan anda peluang untuk mengubah kehidupan, kerjaya dan pendapatan anda !

Kami mengalu alukan semua warganegara Malaysia untuk sertai kami, anda pelajar?  anda penjawat awam ? mesti anda mahu tambah pendapatan sampingan, betul ?

sertai kami dan anda akan rasa peningkatan pendapatan kewangan dalam kehidupan anda. Tahukah anda ? Sekiranya anda sudah jadi Rakan Niaga Halo Telco dan anda jual simkad Halo Telco. Selagi mana pelanggan anda pakai simkad tersebut. Anda akan dapat komisyen berterusan hasil dari langganan pelanggan anda ! Menarik ? Ye memang Menarik !

 

Sebagai Rakan Niaga, Anda Akan Terima Pelbagai Insentif

 

Pendapatan Pasif Setiap Bulan

Pendapatan melantik agen baru dan pendapatan pasif dari pelanggan selagi mana mereka memakai simkad Halo Telco.

Insentif Yang Menarik

Insentif bulanan yang menarik dan hadiah hadiah yang sangat menakjubkan bakal buat anda suka dengan Halo Telco.


Khairat Kematian

Bantuan khas kepada Rakan Niaga Halo Telco dan juga pengguna Halo Telco bernilai RM 800 – RM 1200.

Tune Big Point

Mata ganjaran untuk anda dapat menebus ganjaran ganjaran.

Takaful Insurans

Takaful insurans bernilai RM 50,000 diberikan kepada Rakan Niaga dan juga Pengguna Halo Telco sekiranya berlaku kemalangan 4 roda melibatkan kematian dan cacat kekal.

Bebas Masa

Kerja di mana sahaja yang anda suka tanpa perlu bimbangkan orang lain, cipta kewangan sendiri .

Pendaftaran Percuma

Kami tidak mengenakan yuran pendaftaran kerana ianya percuma pendaftaran, hanya perlu beli 10 simkad dengan harga yang murah dan anda sudah menjadi Rakan Niaga Kami.

Sistem Aplikasi Halo Go

Sistem Aplikasi Halo Go memudahkan anda untuk membuat pendaftaran, dan anda juga boleh membuat tambah nilai di aplikasi kami.

Penerbangan Percuma

Anda Boleh menikmati penerbangan percuma menaiki kapal terbang Air Asia kemana sahaja yang anda suka menggunakan mata ganjaran Tune.

Tawaran Terhad

Anda mahu sertai kami ? kami mahu bimbing yang betul mahu berjaya menjadi usahawan Halo Telco !

Ayuh sertai kami SEKARANG !

Tekan Daftar !